Robotky a ultrarealistické sex dolls jsou každým rokem dokonalejší. Jejich tvůrci se permanentně snaží o inovace, které zahrnují především stále větší realističnost, rozvoj umělé inteligence a schopnost pohybu. Jaké jsou trendy a novinky ve světě sexuálních panen a robotů v letošním roce? 

Humanoidní robot Ameca představuje budoucí tvář robotiky

Britští vývojáři představili koncem letošního roku pozoruhodného humanoidního robota. Má jít o nejpokročilejšího lidsky vypadajícího robota, který se má stát budoucí tváří robotiky.

Konstrukce robota Ameca má být podle vývojářské firmy Engineered Arts ideální „schránkou“ pro vývoj umělé inteligence.

Navrhni si sám

Výrobci sex dolls zaznamenali během pandemie koronaviru nárůst poptávky. Společnost LoveDolls s největší světovou továrnou na sexuální panenky ve městě Zhongshan v Číně, pracuje na možnostech, jak si mohou zákazníci ještě více navrhnout a přizpůsobit své vlastní modely. 

Její pracovníci plánují replikovat prvky z počítačových her a reagovat tak na požadavky klientů. Sexbotky budou zahrnovat více elfích uší, ocasů, obřích prsou a bláznivých barev pleti. 

Budete si moci postavit svou sex doll jako postavu v počítačové hře. V plánu je zaměřit se na mnoho populárních prvků inspirovaných například tradiční kreslenou pornografií. 

Torza v kurzu

Jedním z nejprodávanějších produktů v rámci sex doll světa byla letos speciální ňadra na trupu pouze s hlavou, bez rukou a nohou. Torza snižují hmotnost panenek, což klienti velmi oceňují. Jsou kompaktnější, vhodnější na cestování, snáze se skladují, myjí i skryjí.

Firma Love Dolls se nyní zaměřuje na schopnost vytvářet verze torza ze stovek již existujících modelů sex dolls a umožní tak kupujícím více experimentovat s jejich produkty.


NOVINKA NA E-SHOPU NAUGHTY HARBOR

Značka Sedoll s možností robotické konfigurace pohybu při sexu pro vybrané modely sex dolls


Více umělé inteligence

Firma RealDoll se sídlem v San Marcos, v Kalifornii, nabídne roboty se světovou „učící se umělou inteligencí“ ve spolupráci s Abyss Creations. Společnost již nyní vyrábí některé z nejrealističtějších panenek na světě, které jsou schopny vést rozhovory. Nyní jsou navrhovány modely s ještě lepší schopností komunikace.

Společnost také pracuje na těle, které lze spárovat s robotickou hlavou. V robotické řadě animovaných tváří je nyní nabízeno 5 tváří a přibydou další. Pokud vše půjde podle plánu, bude mít robotka ve svých erotogenních zónách senzory, které budou reagovat na lidský dotek ještě věrněji. 

Díky umělé inteligenci bude vědět, co děláte s jejím tělem, a podle toho se zachová. Půjde o velký průlom v syntetické sexuální společnosti. Vyhřívací systém těla je už nyní samozřejmostí.

První LGBT sexboti i robot s bionickým penisem

První lesbičtí sexuální roboti přijdou na trh velmi brzy. Společnost RealDoll se pokouší vstoupit na trh LGBTQ a vytváří první lesbické sexuální roboty. Spuštění prodeje je naplánováno již v roce 2022. 

Letos společnost uvedla upgrade svého prvního mužského sexuálního robota Henryho s umělou inteligencí, animatronickou hlavou a skotským přízvukem. 

Pestrá nabídka pohlaví 

Matt McMullen, zakladatel robotického startupu Realbotix, říká, že zákazníci nutně nechtějí pouze roboty a robotky, kteří vypadají a chovají se jako “normální” lidé. Společnost pro ně tedy vytvořila mnoho sexbotů, kteří jsou genderově proměnliví, mohou mít jedno nebo obě pohlaví

Lidé rádi experimentují i s něčím, co ve skutečnosti nemusí nebo nemůže existovat.

Přizpůsobení sex dolls a sexbotů dle individuálních požadavků klienta se tak stává trendem u většiny jejich výrobců. 

 

© Naughty Harbor