Masturbace není jen výsadou mužů, ale už podle názvu článku vám asi bude jasné, že se zaměříme přímo na umělé vagíny, které mužům umožní při zvládnutí správné techniky masturbace nejen příjemné dosažení orgasmu a výbušné ejakulace, ale současně mohou i výrazně přispět ke zlepšené sexuální výkonnosti a často tak žádané sexuální výdrže.

Pokud žijete sami, je masturbace cestou k uvolnění zbytečně se hromadící sexuální touhy a libida, pokud žijete ve vztahu, může právě masturbace pomoci zažehnat případné neshody a vyřešit otázku požadavků na intenzitu i způsob provádění sexu.

Zjednodušeně řečeno to znamená, že s umělou vagínou si můžete dopřát sexuální požitek a s ním související uvolnění i v době, kdy vaše partnerka zrovna nemá náladu na nějaké erotické hrátky, odmítá některé techniky (například muži tak často vyžadovaný anální sex) nebo má „technické problémy“, kterým se jednou za čas žádná nevyhne.

Masturbace je zkrátka vhodná cesta pro ty, kteří nechtějí vyhledávat náhodné nebo placené známosti (často spojené s rizikem pohlavních chorob) nebo prostě chtějí zůstat věrní té své a přitom si dopřát i něco navíc. Navíc podle posledních lékařských studií vhodná masturbace přispívá i k udržení psychické pohody a je cestou, jak se vyhnout problémům s prostatou.

Výběr vhodného typu umělé vagíny

umělá vagína naughty harbor

Ať už vybíráte mezi těmi nejlevnějšími honítky nebo jste se rozhodli dopřát si něco luxusnějšího a realističtějšího, vždy vybírejte podle svých potřeb. Většina masturbátorů je poddajná a přizpůsobí se, vždycky se ale vyplatí před objednáním prostudovat dostupné údaje o pomůcce a brát je v potaz. To platí i pro osobní výběr, stejně si masturbátor nikde na prodejně nemůžete vyzkoušet, takže objednávka prostřednictvím e-shopu bývá ideální volbou, která vám současně šetří čas a dává možnost bohatého výběru.

Většina mužů stejně vybírá podle toho, jak se jim produkt líbí, takže je důležité vidět i reálné fotografie produktů nebo rovnou video. Získáte pak přesnější představu o tom co si kupujete. Realistické umělé vagíny bývají lépe propracované a velikostí odpovídají opravdové ženě. Čím větší a propracovanější masturbátor je, tím bývá dražší. Ale rozhodně se vyplatí a na celkovém zážitku je to hodně znát.

Bez lubrikantu to není ono

umělé vaginy masturbatory naughty harbor

Protože umělá vagína nevylučuje přirozený kluzký sekret, je vhodné použít vhodný lubrikant (vždy na vodní bázi!), který zlepší kluzkost a tak prodlouží snížením tření dobu masturbace. Nikdy nepoužívejte opalovací krémy, tuky, oleje nebo jiné „náhradní“ prostředky, které by měly posloužit pro lubrikaci, mohlo by to znamenat zbytečné a nevratné poškození umělé vagíny!

Domů i na služební cestu

Někdy řešíte u masturbátoru i možnost transportu, uložení, nebo přímo ukrývání před rodiči, partnerkou či manželkou. Co se týče výběru podle tvaru provedení, je třeba zvážit, zda chcete jen masturbátor do ruky (typ, kterým se proslavila firma Fleshlight, lidově nazývaný „baterka“), umělou vagínu s jedním nebo více otvory nebo torzo (máte na výběr zepředu nebo zezadu) nebo rajcovní šukací prdelku. Ti nejnáročnější si mohou dopřát i luxusní realistickou pannu.

Můžete být v sexu lepší

umělé vaginy masturbatory naughty harbor 1

Používání masturbačních pomůcek skutečně může zvýšit vaši výkonnost, výdrž i ovládání erekce. Naučíte se totiž zpomalit ve chvíli, kdy se blíží nástup vyvrcholení, myslet chvilku na něco jiného, to se jednoduše musí vyzkoušet. A funguje to, o tom není pochyb. Jako pomůcku ke zlepšení výdrže se právě tyhle pomůcky používají už hooodně dlouho… Proč asi?

Správná údržba přináší spokojenost i úspory

umělé vaginy masturbatory naughty harbor 2

Postarat se o svou erotickou pomůcku znamená, že bude stále jako nová a dlouho vydrží, přitom to není nijak složité. Protože pro výrobu erotických pomůcek se nejčastěji používají materiály, označované jako TPE nebo TPR (termoplastický elastomer nebo termoplastická pryž), které by použití nevhodného lubrikantu nebo čistícího prostředku mohlo naleptat či jinak poškodit, je třeba používat výhradně (raději nahlédněte vždycky do návodu nebo si přečtěte informace k výrobku na stránkách prodejce) lubrikanty na vodní bázi.

K omytí postačí většinou vlažná voda, použít můžeme měkký hadřík. Ještě lepší je použití speciálních desinfekčních prostředků. Po oschnutí je třeba pomůcku ošetřit na povrchu speciálním pudrem nebo zasypáním jemným kukuřičným škrobem a uložit v pokojové teplotě. Při skladování by erotické pomůcky neměly být zdeformované nebo ničím zatížené, aby nedocházelo k jejich deformaci a je vhodné neuzavírat je do vzduchotěsných sáčků, aby lepe oschly i vnitřní otvory. Potom vám budou sloužit dlouho, bezpečně a spolehlivě.

© Naughty Harbor

 

Mohlo by vás zajímat:

Unikátní erotický zážitek ve spojení s absolutním relaxem – to je nová revoluční služba v erotickém privátu Naughty Harbor

Martina (36): Jak panák Nick uspokojil moje touhy svou nekončící erekcí

Byla krásnější, než jsem si představoval – erotická povídka