Jmenuji se Jarda. Je mi 46 let. Ano, mám milenku. Už dva roky. A není to moje první. Hoď po mě kondomem, kdo sám jsi bez viny. Vždy jsem miloval sex a uměl jsem si ho užít ve všech jeho pestrých variacích. Moje manželka ne. A tak vznikla naše tichá nevyslovená dohoda. Pokud tím nijak neohrozím rodinu, mohu si občas dopřát cizoložství. Spokojenost na všech stranách. 

S Katkou, šťavnatou třicátnicí bez závazků, která s povděkem oceňuje mé mužské přednosti, se scházím už dlouho. V posteli nám to klape. Před časem mi po intimní chvilce sdělila, že touží, abych ji pozoroval při tom, jak si osedlá jiného hřebce.  No, zajímavý nápad. Už několikrát jsme spolu plánovali, že zajdeme na swingers párty.

Když jsem přemýšlel, co jí dám jako dárek pod stromeček, našel jsem při brouzdání interetem skvělou službu. Silikonový nevěstinec. Nikdy jsem o něčem takovém neslyšel, ale zaujalo mě, že nabízejí i panáka pro holky. Umělýho svalnatýho týpka s obrovským pérem. Pár kliků a dárek byl vyřešen.

Milence jsem nic neřekl, jen ji nasměroval na adresu netradičního privátu s tím, že pro ni mám překvapení. Byli jsme uvedeni do elegantního pokoje s velkou postelí a sprchou. Když Katka uviděla na posteli plastového panáka, moc nechápala, co to má být za dárek. 

„Toužila si po tom, abych se na tebe díval při sexu s jiným mužem přece. Tak si to můžeme vyzkoušet nanečisto.” 

Usmál jsem se na ní a nalil do sklenek připravené víno. Katka byla očividně vykolejená. 

„Dělej, jako bych tady nebyl,” řekl jsem a posadil se do křesla v rohu pokoje, odkud jsem měl perfektní výhled na velkou postel.

holky do trojky bezpasaka.cz

Katka vypila na ex celou sklenku vína, aby si dodala odvahy a uvolnila se. Tělem a duší je to ale exhibicionistka, takže netrvalo dlouho a svou nečekanou roli si začala naplno užívat. Přistoupila k posteli a pomalu z panáka stáhla prostěradlo. Obnažila jeho maxi penis s permanentní erekcí. Začala se svlékat. Bože. Tu její postavu miluju. Je jako kočka. 

Sedla si obkročmo na panáka, jednou rukou mu začala hladit penis a druhou si střídavě hladila prsa a dohladka vyholenou vagínu. Cítil jsem jak mi cuká v kalhotech, tak jsem si rozepnul poklopec a vzal si ho do ruky. To byla poslední chvilka, kdy se na mě Katka podívala a vrhla na mě vzrušený pohled. 

Naslinila si ruku a pohladila s ní panákovo péro. Posunula se nahoru a pomalu na něj nasedla. Chvíli se nehýbala. Pak začala pomalu přirážet. Měla zavřené oči, jednou rukou se opírala o panákovo břicho a druhou si mačkala bradavku. Pokoj se tetelil vzrušením. Pomalu jsem si ho honil, zatímco ona zrychlovala. Za chvíli se zhroutila na postel vedle pana dokonalého.

Po chvíli, když se vzpamatovala, dolila si víno a se sklenkou v ruce pomalu obcházela postel. Bylo jasné, že ještě nemá dost. Z nočního stolku vzala připravený lubrikant a podala mi ho, aniž by se na mě podívala. Vystrčila na mě zadeček a předklonila se.

Bylo mi jasné, co mám dělat. Vymáčkl jsem pořádnou dávku do dlaně a rozetřel jí ho kolem áčka. Lehce jsem jí dírku masíroval a uvolňoval. Zajel jsem do ní nejdříve jedním a pak dvěma prsty. To už se ale narovnala a zamířila si to k posteli.

CHCI ZAŽÍT NETRADIČNÍ TROJKU

Nasedla na panáka čelem ke křeslu a zabodla do mě pohled. Kdo to nezažil, nebude mi věřit, jaký to mělo grády. Zadečkem mu pomalu dosedala na obří péro a vzdychala. Pomalinku si sunula tu kládu hlouběji do sebe a přitom ze mě nespustila oči. Byl jsem vzrušením bez sebe a s honěním jsem nespěchal.

Když ji celý penis naplnil, uniklo jí lehké au. Napadlo mě, že nic tak velkého v sobě ještě nikdy neměla. Pomalu se nadzvedávala nahoru, dolu, rukou si honila kundičku. To už jsem si ho začal honil na plnou rychlost i já. Udělali jsme se zároveň a dívali se přitom jeden druhému do očí. Nezapomenutelné.

 

© Naughty Harbor