Vešel jsem do chodby paneláku a pomalu po schodech stoupal do patra, kde bydleli moji rodiče. Toho času jsou na dovolené a já jim slíbil, že se u nich stavím, abych zalil kytky, nakrmil rybky a takové ty věci. Ještě než jsem vešel do bytu, potkal jsem na chodbě sousedku Zuzku. Ona je sice starší skoro o deset let, už jí bude brzy čtyřicet, ale několik let zpátky, když jsem bydlel u našich, jsme spolu trávili docela dost času a prokecali spoustu hodin.

Nikdy mezi námi nic nebylo, ale svěřovali jsme se navzájem se svými zážitky a láskami. Pak se vdala, přišly děti, já se také odstěhoval k přítelkyni, a dlouho jsme se neviděli.

„Jé ahoj Jirko, co ty tady?“ zeptala se Zuzka a hned si chtěla povídat.

„No naši jsou na dovolené a já jim slíbil, že se tu stavím a zařídím nějaké věci,“ odpovídám Zuzce.

„Tak se nezapomeň stavět i u nás, dáme kafe a zase pokecáme. Manžel s dětma tu dnes nejsou, tak budeme mít klid si všechno povědět.“

Odpověděl jsem, že určitě a rychle jsem vešel k našim, abych to u nich měl vyřízené a mohl k Zuzce.

Za pár minut jsem již seděl u ní doma, oba dva jsme popíjeli víno a povídali si o životě. Ona o své rodině, dětech a manželovi, já o své přítelkyni a jak jsme oba spokojení. Zuzka vypadala pořád skvěle, jako zamlada. Seděla proti mně jen v tričku a sukni, vlasy stažené do culíku. Přes tričko bylo vidět že nemá podprsenku. Všimla si toho, že si ji prohlížím a schválně si stoupla vedle mě k rádiu a dělala, že hledá nějaké cédéčko.

Trošku se předklonila a přes výstřih mi dala lehce nahlédnout na její krásná prsa. Nebyly vidět celé a už vůbec ne bradavky, ale i to málo stačilo, abych viděl jak jsou plná a má fantazie se rozjela naplno. Představoval jsem si, jak musí být krásné je držet v ruce, hladit je a olizovat bradavky. Všimla si mého pohledu a usmála se.

„Copak, něco se děje?“ Narychlo jsem odpověděl, že jsem se jen zamyslel. Koukla mi do rozkroku a řekla: „Já vím, je to vidět.'“

Trošku jsem zčervenal, v trenkách už jsme měl tvrdo a na kalhotách byla zřetelná boule.

„No, mně to nevadí, že se líbím takovému mladému klukovi.“ A koukla mi do očí.

Objal jsem ji okolo pasu a přitáhl k sobě. Dlouze jsme se políbili. Rukou jsem jí sáhnul pod tričko a přejel přes kozy. Jednu jsem potom sevřel do ruky a jemně mačkal. Po chvilce mne odstrčila a stoupla si přede mě. Čekal jsem, že mi vynadá a vyhodí mě z bytu, ale jen si v klidu sundala tričko a ukázala mi svoje prsa v plné kráse. Obdivně jsem vydechl a vychutnával si ten pohled. Zuzka si pak sedla do dřepu, rozepnula mi kalhoty a zkušeně je sundala.

Seděl jsem před ní jen v trenkách, ze kterých se dralo ven moje péro. Pohladila mi ho a já jemně zavrněl. Stáhnul jsem si trenky pod kolena a osvobodil ho ven. Vzala ho do ruky a začala jedou rukou pomalu honit a druhou mě hladila na břiše.

„To je krása,“ zavzdychal jsem a vytrčil se dopředu, aby k němu mohla lépe.

„No, tak se na něj podíváme,“ řekla Zuzka, sklonila hlavu k mému klínu a začala ho ochutnávat. Nejdřív ho měla v puse jen na kraji a olizovala jazykem žalud. Po chvíli olizování střídala se sáním, rukou mi prohrábla koule a lehce mě po nich nehty poškrábala. Přestal jsem se ovládat a chytil ji za hlavu a začal přirážet na sebe. Zuzka se nenechala pobízet a jemné sání se změnilo v divoké a hluboké kouření.

Nechala se mrdat hluboko do pusy, její teplé sliny mi stékaly po tvrdým čurákovi až ke koulím. Začal jsem hekat nahlas a ještě víc zrychlil přirážení. Zuzka ucítila, že se takhle udělám brzo a přestala s kouřením. Ale to, co si pro mě přichystala poté, bylo ještě krásnější. Přesunula se k mému klínu kozama, naslinila si mezírku mezi nima a rukou si do ní nasměrovala mýho k prasknutí narvanýho ptáka.

Rukama si chytila prsa, pevně ho mezi ně sevřela a začala mi po něm přejíždět. Ty její kozy byly krásně hebký a pevný. Chytil jsem ji za ramena a projížděl je stále rychleji. Netrvalo dlouho a vystříkal jsem jí mezírku první dávkou. Přejížděla mi po něm, dokud z něj nevyždímala poslední kapičky. Pak se otřela od spermatu, nenechala mě vydýchat a už mě táhla do ložnice. Tam se posadila na kraj postele, sundala sukni, kalhotky a ukázala se mi v celé kráse.

Kundičku měla krásně vyholenou, pupík zdobil piercing a stehna krásné tetování. Ten pohled na krásnou zralou milfku způsobil, že se mi péro znovu postavilo do pozoru. Sednul jsem si vedle ní, položil ji na záda a s hlavou skloněnou k jejímu klínu jí začal oplácet požitek, který mi před chvílí dopřála. Nejdřív jsem ji jazykem jezdil okolo kundičky a rukou hladil na břiše a bocích. Olizoval jsem ji mezi stehny na tříslech a Zuzka začala hlasitěji vzdychat a prohýbat se v bocích.

Nevydržel jsem to ale dlouho a brzy začal ochutnávat i její krásnou broskvičku. Střídavě jsem ji jazykem olizoval okolo poštěváčku a kolem dírky, a co chvíli zajel jazykem dovnitř. Byla krásně mokrá a nadržená. Zuzka si mě chytla za hlavu a jemně tlačila na svůj klín. Ještě chvíli se nechala lízat dole a pak mi zvedla hlavu a přitálhla si můj obličej k jejímu. Leželi jsme na sobě, Zuzka roztáhla nohy a já ji měl připravenou na pořádný mrdání.

„Pojď do mě, prosím, ošukej mě,“ zašeptala mi do ucha.

Já se nenechal dvakrát pobízet a svůj tvrdý penis ji dal na kraj kundičky. Zavrněla, přirazila mi naproti a já ho měl hned celýho uvnitř. Začal jsem přirážet a rvát jí ho hluboko, jak jen to šlo. Zuzka se prohýbala rytmicky v bocích, jak jsem do ní přirážel a šla mi naproti. Nohama mi objala stehna, rukama chytila okolo zad a přimáčkla si mě k sobě co nejvíc. Ještě chvíli jsme si užívali tohle těsné spojení, co chvíli jsme se líbali, koukali si do očí a hlasitě hekali. Pak se mi vysmekla a přetočila na břicho, klekla si na čtyři a vystrčila na mě svůj zadeček.

Jak jsem byl rozjetý, hned jsem si klekl za ni, chytil ji za boky a ptáka strčil znovu rychle do kundičky. Zuzka se mi na něj opět hned narazila a já ho v ní měl až po koule. Pomalu jsem začal přirážet, jednou rukou si Zuzku chytil za kozu a hnětl ji. Ta si tuhle polohu užívala ještě víc než předtím, což dávala najevo hlasitými vzdechy a po chvíli začala zrychlovat tempo. Cítil jsem, že takovou jízdu už dlouho nevydržím a co nevidět budu stříkat. Oběma rukama jsem si ji pevně chytil za boky a tlačil co nejvíc na sebe.

Zuzka se u toho ještě jednou rukou začala hladit na poštěváčku. Zrychlil jsem přírazy, párkrát ji plácnul přes půlky a už jsem do ní pumpoval dávku teplé mrdky. Zuzka se udělala chvilinku po mně a její stahy v kundičce ze mě vymačkaly vše do poslední kapky. Svalili jsme se vedle sebe, objímali se a vydýchávali tu divokou jízdu. Když jsme se dostatečně uklidnili, šli jsme spolu do sprchy a navzájem se omyli.

Před odchodem jsem jí ještě slíbil, že se během dovolené mých rodičů určitě ještě někdy stavím a celé si to zopakujeme. Souhlasila s úsměvem na uspokojené tváři.

Napsal Vlasta

© Naughty Harbor