Jak postupovat v situaci, kdy si chcete dopřát vzrušující chvíle při koupání se svou realistickou pannou? Přečtěte si náš návod. Neznalost základních informací týkajících se kontaktních materiálů, ze kterých jsou panny vyrobeny (TPE/silikon), může totiž způsobit vážné poškození jejich sexy těl. 

 

Sprcha x koupel

Pokud si chcete se svou sexuální pannou užít vodní hrátky, doporučujeme použít sprchu. 

Obecně platí, že pokud se voda dostane do kostry, způsobí zhoršenou pohyblivost kloubů, protože matice a šrouby, které nejsou z nerezové oceli jako kostra sexuální panny, zreznou.

POZOR! Voda se může dostat pod povrch těla případnými malými trhlinami. Oblast krku, kde se nasazuje hlava nebo šrouby na nohou také nejsou vodotěsné.

TIP* Jak omezíte vnikání vody do sexuální panny přes kovové body na nohou? Pořiďte si silikonové ponožky pro sexuální panenky.

 

Maximální teplota vody pro panny z TPE nebo silikonu

koupel se sex doll naughtyharbor.cz

U silikonu není teplota vody tak podstatná, protože snese vyšší teploty vody. Doporučuje se teplá voda, která je běžně dostupná z vodovodní sítě. Rozhodně by neměla přesáhnout 50°C.

Materiál TPE je na teplotu mnohem náchylnější než silikon. Výrobci doporučují používat pro kontakt s povrchem TPE pouze vlažnou vodu +/- 35°C. 

TIP* Z našich zkušeností máme ověřeno, že ani o něco vyšší teplota vody materiál TPE nepoškodí a příjemně teplá voda, kterou se běžně sprchujete, vaši sexuální pannu neohrozí. Jedná se pouze o naši zkušenost, nikoli o doporučení.

 

Jak dlouho se můžete se sex doll koupat nebo sprchovat? 

Pokud je teplota vody přijatelná pro povrch, ze kterého je sexuální panna vyrobena, můžete si společné koupání užívat, jak dlouho chcete. 

POZOR! Při koupání nikdy nenamáčejte hlavu sexuální panny. Hlavu vždy umývejte odděleně od těla, aby nedošlo k poškození vlasů, očí, make-upu nebo řas.

 

Jaké přípravky používat při sprchování se pannou

koupel se sex doll naughtyharbor.cz 1

Výrobce sex doll uvádí, abyste nepoužívali žádné výrobky, které obsahují alkohol. 

TIP* Na povrch těla doporučujeme používat veškerou kosmetiku, která je určena pro děti (např. Johnson & Johnson). 

POZOR! Na paruky by se měly používat pouze šampony a kondicionéry určené pro umělé vlasy.

 

Ledová voda ✅

Jste milovníky studené vody a rádi byste se zchladili spolu se sex doll? Klidně se do toho pusťte. Ledová voda není pro TPE a silikon problém. 

 

Sauna ❌

Saunu si dopřejte sami nebo s lidskou společností. Sauny ani parní sprchy nejsou vhodné pro žádné panny ze silikonu a TPE. Kromě pravděpodobného poškození povrchu; může dojít ke zničení paruk, make-upu nebo nehtů a řas.

 

© Naughty Harbor