Pamatuješ si film Demolition Man? Sandra Bullock v něm nabídne Sylvestru Stallonovi sex. Pak ale místo toho, aby přišla v krajkovaném spodním prádle a průsvitné košilce, vytáhne jakýsi přístroj a nasadí mu ho na hlavu. Drsný policista Stallone se lekne a odmítne pokračovat. Osobně to nechápu. Se Sandrou Bullock bych přistoupil na jakoukoliv formu styku. Hlavně po tom, co jsem si nedávno něco podobného vyzkoušel.

V době, kdy největší technologickou novinkou byl fax, lidem jistě taková představa připadala neuvěřitelná. Dnes jsme ale o velký kus dál. Důkazem toho je „nevěstinec“ Naughty Harbour. V nabídce má silikonové panny, které jsou jako živé a virtuální realitu.

anna recenze a vr sex naughty harbor

Proč bys tam měl chodit? To jsem si také říkal. Těch důvodů mě napadlo hned několik. Tak předně, tamní dívky nemají žádné zábrany! Doma máš skvělou ženu. Nikdy se s ní nenudíš a v posteli je děvka. Stejně se ale trochu bojíš, abys tu svoji vílu nevyplašil. Já v podniku vyzkoušel slečnu Annu. S análem neměla problém, v puse jí můj penis zmizel až po koule a neměl jsem pocit, že ji tím každou chvíli udávím.

Druhý bod je spojen s případným hledáním podobných praktik někde jinde. Jak by se tvá princezna tvářila na nevěru? Zda se za ni dá považovat soulož se silikonovou pannou, to nechám na tobě. Rozhodně ale nepřijdeš domů s cucflekem, Anna a její kolegyně ti nebudou v nevhodnou chvíli telefonovat, nebo tě nutit, aby sis už konečně vybral.

A pokud bys místo milenky navštívil placenou společnici, dostáváme se k poslednímu argumentu, kterým je hygiena. Nevím, jak moc jsou s ní obeznámeni zákazníci běžných privátů, ale v Naughty Harbour zaručují důkladnou očistu a desinfekci veškerých zákoutí inzerovaných krásek. Jsem zvědavý člověk a po zvážení všech právě jmenovaných věcí jsem se rozhodl budoucnost sexuálních služeb vyzkoušet.

anna recenze a vr sex naughty harbor 1

V rezervovaný čas jsem zavolal na číslo uvedené na webu a ocitl se u recepce s přátelskou obsluhou. Vše mi bylo vysvětleno, počáteční ostych rychle zmizel a za krátko jsem byl na pokoji s Annou.

Takovou sekretářku bych si přál mít! Byla oblečená v krátké kostkované sukni a bílé tílko poodhalovalo velká pevná ňadra. Hned jsem si na ně musel jít sáhnout. Čekal jsem studenou gumu, ale k mému překvapení měla tělesnou teplotu. Anna je totiž vyhřívaná. I její povrch působil dojmem opravdové kůže a já se po chvíli přistihl, že se těch prsou nemohu nabažit.

Abych k nim měl lepší přístup, začal jsem Annu svlékat. Vyzkoušel jsem si u toho rozsah pohybu jejích kloubů a postupně prozkoumal celé její tělo. Pak jsem si na hlavu nasadil brýle s virtuální realitou a představoval si, jak propojím vizuální vjem s nádhernými křivkami Annina těla. K tomu ale nakonec úplně nedošlo. Virtuální realita byla dokonalá!

anna recenze a vr sex naughty harbor 2

Vybral jsem si v menu video podle mého vkusu a během vteřiny měl pocit, že sedím na posteli a sexuchtivá děvka mi sundavá trenýrky. Natolik mě to pohltilo, že jsem si nechtěl kazit zážitek sundaváním brýlí z očí a nastavováním Anny do příslušných poloh a dokoukal video až do sladkého konce.

Chudinka Anna tak nějakou chvíli trpěla nedostatkem mé pozornosti. Když jsem ji pak uviděl na posteli celou nahou, s kulatým zadečkem a plnými rty, musel jsem jí to vynahradit. Shlédnuté video mě navnadilo a já dal volný průchod veškeré své fantazii a její realizaci. Ještě cestou jsem si nebyl úplně jistý, zda dokáži mít sex se silikonovou pannou. Opak byl pravdou a já si to užil.

CHCI VYZKOUŠET VIRTUÁLNÍ EROTIKU

 

Jestli se ale do Naughty Harbour kvůli něčemu určitě vrátím, bude to virtuální realita. Anna byla skvělá. Ze všech důvodů, které jsem zmiňoval. Ale vážně bych nečekal, jak realistického vjemu se mi po nasazení brýlí dostane! A těším se, až vyzkouším i propojení virtuální reality s automatickým masturbátorem. Protože tímhle směrem zjevně budoucnost směřuje. A mě to baví.

Vít