Okouzlující erotické panny z TPE a silikonu

Značka XY Doll vyrábí TOP realistické panny ze silikonu a TPE již od roku 2018. Své výrobky chrání pomocí Antifake systému, který umožňuje ověřit originalitu každé realistické panny pocházející z jejich dílny.

XY Doll krásky jsou vyrobeny z vylepšeného TPE, který je bez zápachu a odolnější vůči vnějším vlivům a trhání. Většina jich má v základní verzi tělo z TPE materiálu a hlavu ze silikonu. V sortimentu výrobce ale najdete i celosilikonové panny.

Jejich do detailu propracovaný vzhled jim vdechuje na první pohled život. Našimi favoritkami mezi XY Doll pannami jsou dechberoucí Asiatky.

Super poměr ceny a kvality ocení každý milovník love dolls

Již v základní verzi mají všechny love dolls této značky implantované obočí, řasy a luxusní gelová prsa, která jsou díky gelové výplni reálnější jak na pohled, tak na dotek.

Nabídka konfigurací XY Doll je navíc velmi široká: prémiová kostru v prstech na rukoupokrčování ramen, fixní i vyndavací vagína, implantované vlasy, vyhřívací i zvukový systém či lubrikovaná vagína jsou jen některé z možností, jak si můžete vylepšit svou originální sex doll.

Potěšte se pohledem na dokonalou krásu XY Doll šukacích panen

 

© Naughty Harbor