První lednovou novinkou roku 2022 na Naughty e-shopu je značka realistických panen HRDoll. Profesionální výrobce realistických panen, který se specializuje na platinum TPE panny s ultra realistickými silikonovými hlavami a male doll panáky.

Silikonové panny a panáci, kteří stojí za pozornost

V sortimentu značky HRdoll najdete kromě sex dolls i zatraceně sexy realistické panáky. I ti mají silikonovou hlavou pro maximálně realistický vzhled jako jejich okouzlující kolegyně. Navíc se mohou chlubit vypracovanými těly a reálnými vousy včetně přirozeného ochlupení na těle. 

novinka sex dolls a male dolls hrd oll značky naughtyharbor.cz

Díky kostře třetí generace z nerezové oceli 304, mají panny z dílny HRDoll menší hmotnost, jsou odolnější a flexibilnější. 

Jejich klouby dokáží reprodukovat větší škálu sexuálních poloh a pozic. 

Mnoho variant konfigurací tohoto výrobce vám umožní stvořit opravdový originál, který před odesláním projde nezbytnou přísnou kontrolou kvality.

Platinum TPE materiál, ze které jsou tvořena těla sex dolls a male dolls je bez zápachu, nelepí, lépe se myje a obsahuje méně olejů než standardní TPE.

Tým profesionálních umělců, sochařů a designérů  z HRDoll si nechává záležet na vysoké kvalitě a zdravotní nezávadnosti všech použitých materiálů.

Tato značka tak patří ke světové špičce výrobců sex dolls a pokud Vaše volba padne na pannu/y z jejich dílny, můžete počítat s tím, že budete s výsledným produktem spokojeni a plně uspokojeni.

Videoprezentace značky 

video hrdoll naughtyharbor.cz

 

TOP výběr. Klikni a kochej se1 novinka sex dolls a male dolls hrd oll značky naughtyharbor.cz

2 novinka sex dolls a male dolls hrd oll značky naughtyharbor.cz

novinka sex dolls a male dolls hrd oll značky naughtyharbor.cz 3

4 novinka sex dolls a male dolls hrd oll značky naughtyharbor.cz

5 novinka sex dolls a male dolls hrd oll značky naughtyharbor.cz

6novinka sex dolls a male dolls hrd oll značky naughtyharbor.cz

7novinka sex dolls a male dolls hrd oll značky naughtyharbor.cz

8novinka sex dolls a male dolls hrd oll značky naughtyharbor.cz

 

© Naughty Harbor