Váha sex doll patří mezi jeden ze zásadních parametrů při výběru i následné manipulaci. Přijde vám to jako ne příliš podstatná věc? Jde vám hlavně o to, aby byla sex doll krásná a její milostné otvory příjemné? Je fajn neopomenout, že vaše erotická panna nebude jen ležet nebo stát na místě.

Budete s ní potřebovat manipulovat – nejen kvůli samotnému sexu, ale zároveň i kvůli její údržbě a hygieně. Věřte tomu, že váha samotné sex doll má poměrně velký vliv na váš komplexní sexuální zážitek a uživatelské pohodlí. Poznejte výhody lehkých sex dolls.

Rozdíl ve váze člověka versus sex doll

lehká realistická panna sex doll

Váha 40 kg vám sice nemusí přijít moc. Ale! Tím, že erotická panna je sexuální hračka, která v tuto chvíli není schopna se pohybovat sama a je nehybná, neodpustí vám – pouze, co se týče váhy – ani kilo.

U člověka běžně platí, že i když sám váží například 90 kg, tak svoji váhu nese sám, opírá se o nohy či ruce. Pokud pak přenášíte živého hybného člověka, je schopen vám vše ulehčit i tím, že vás obejme a rozloží tak těžiště váhy do více bodů.

U sex dolls je to jiné. Mají sice končetiny, ale jejich váha je “mrtvá”. Soustředěná do jednoho bodu. Pocitově vám tedy mohou přijít mnohem těžší, než stejně vážící člověk.

Výběr sex doll s ohledem na váhu

Pokud nejste typ člověka, který každý den navštěvuje posilovnu nebo nemá přirozenou kondičku, doporučujeme 2 varianty, kterými si můžete zjednodušit život se sex doll a s radostí se opakovaně oddávat společným sexuálním chvilkám, bez nepříjemných vedlejších následků spojených s manipulací s těžkým objektem.

Mini a malé sex dolls

Jednou z možností otestovat si, jak vám bude sex doll vyhovovat – jak výškou, tak vahou–, je vybrat si jednu z mini sex dolls či malých sex dolls. Ve většině případů jde pouze o zmenšeniny velkých life-size verzí, které zachovávají většinu ostatních rozměrů erotické panny.

Nelekněte se! Nejsou tím myšleny velmi mladé nebo dětské sexuální panny. Jde o sex dolls, které jsou prostorově přijatelnější, ale mají to, co byste očekávali od panen v životní velikosti. Mají všechny důležité křivky jako boky, prsa či realistickou hloubku milostných otvorů. Jsou ideální variantou, jak ušetřit peníze, vaše záda, úložný prostor – se zachováním výjimečného sexuálního zážitku. Tento druh sex dolls nemá v nabídce každá značka. Širokou nabídku mini sex dolls nabízí osvědčení výrobci Piper doll či Zelex.

Naughty tip: Značka Zelex má speciální produktovou řadu 130 cm S, která nabízí menší verze vybraných panen o výšce 170 cm. Je tak možné získat vysokou sex doll ve zmenšené verzi (130 cm). Proporce a vzhled jsou zachované, ale tato sex doll je výrazně levnější, a díky menší velikosti se s ní lépe manipuluje při milování, údržbě a skladování/transportu.

proč lehkou sex doll? naughtyharbor.cz

Zelex 130 cm/B-Cup a Piper doll 130 cm/D-Cup

Lehké sex dolls

Lehké sex dolls jsou ve výrobě erotických panen aktuálním trendem. Mnoho značek zaměřujících se na jejich výrobu pochopilo, že váha začíná být zásadním parametrem, podle kterého si zákazník vybírá svou společnici. Výrobci pochopili, že čím lehčí sex dolls budou, tím více spokojeni budou i zákazníci.

Tvorba takové sex doll je velmi specifická. Jde totiž o erotické panny s vylepšenou tělesnou konstrukcí, díky níž jsou lehčí, než běžné realistické panny. Průkopníky tohoto trendu jsou značky WM Doll, Starpery a Zelex.

značky lehkých sex dolls naughtyharbor.cz

WM Doll / Starpery / Zelex

Další značky se snaží tuto výzvu rovněž řešit. Hledají jiné, jednodušší způsoby, jak by se odlehčení dalo dosáhnout – bez změny celé konstrukce. Například značka Piper doll na to jde úplně jinak. Snížení hmotnosti sex dolls řeší tím, že vkládá dovnitř těla pěnové jádro, které umožňuje, aby byla zabrána větší část obsahu panny pomocí pěnového materiálu, což znamená menší množství silikonu nebo TPE – a s tím související snížení váhy.

Technologie se vyvíjí a to, co dříve většině výrobců přišlo nemožné, se stává realitou. Hlavním průkopníkem v odlehčování sex dolls se stala značka WM Doll. Ta přišla s tím, jak se dá reálně váha sex doll snížit a začala se zabývat vývojem takové erotické panny – a to jak u TPE verze, tak u silikonové verze.

Značky nabízející lehké sex dolls

V současné chvíli na trhu možnost redukce váhy sex dolls prozatím nabízí 3 značky – WM Doll, Zelex a Starpery.

WM Doll

WM Doll byla první značka, která se začala věnovat tomu, jak reálně snížit váhu sex dolls. V tuto chvíli nabízí v rámci placené konfigurace odlehčenou kostru u 2 modelů – 163 cm/H-Cup a 168 cm/E-Cup.

  • Model 163 cm/H-Cup s konfigurací Nižší váha kostry je o 17 kg lehčí, což je zhruba o ⅓.

lehká sex doll sarah

Sex Doll Blondýnka Sarah, 163 cm/H-Cup

  • Model 168 cm/ E-Cup s konfigurací Nižší váha kostry je lehčí o 8 kg. To odpovídá snížení váhy o zhruba 20 %.

výběr lehké sex doll

Love Doll Asiatka Ling, 168 cm/E-Cup

Zelex

Tato značka začala prodávat sex doll s redukovanou váhou (odlehčenou kostrou) v prosinci 2021. Nejde o tak velkou redukci jako u WM Doll, zato jí prošly všechny panny této značky. Průměrně jde o snížení zhruba o 5 – 8 kg. V kombinaci s velmi realistickým vzhledem právě tyto realistické panny patří mezi jedny z nejžádanějších.

lehké sex dolls od Zelex

Real Sex Doll Anime Kandi, 130 cm/B-Cup a Silikonová panna Blondýnka Claudine, 170 cm/C-Cup

Starpery

Kostry sex dolls od Starpery prošli v roce 2021 technologickou inovací a jsou nyní výrazně lehčí. Rovněž tento výrobce se rozhodl, že bude jednodušší odlehčení aplikovat plošně u celé nabídky erotických panen. Ve srovnání se značkou Zelex je snížení jejich váhy vyšší. Jde o rozdíly mezi 8 – 12 kg v závislosti na výšce a tělesné dispozici konkrétního modelu sex doll. I tyto erotické panny v současné chvíli patří mezi velmi žádané a oblíbené mezi zákazníky z celého světa. A odlehčené kostry na to mají velký podíl.

lehké sex dolls značky starpery

Real Sex Doll Sexy Hanako, 171 cm/C-Cup a Silicone Doll Nežná Colette, 156 cm/G-Cup

Vyberte si lehkou sex doll

Uvažujete o tom, pořídit si první sex doll, nebo další krásku do sbírky? Láká vás její odlehčená verze? Prohlédni si sex dolls v kategoriích:

Využijte nabízené filtry, kochejte se a vybírejte tu správnou erotickou pannu právě pro vás. Takovou, která se stane vaší každodenní společnicí a budete se z ní těšit o to víc právě proto, že s ní nebude tolik „těžké“ práce – jak při erotických hrách, tak při manipulaci a hygieně.

kategorie lehké sex dolls

 

© Naughty Harbor