Jednoho dne mi moje manželka Petra oznámila, že u nás během týdne přespí její kamarádka Veronika. Nijak jsem neprotestoval. Veronika byla jedna z těch kamarádek, kterou jsem vždy rád viděl, byla s ní sranda, a taky byla dost atraktivní, štíhlá brunetka s dlouhými vlasy a s uměle upravenými prsy. Vždycky, když jsme se bavili, tak mi oči sjížděli do jejího výstřihu a já ji nikdy nezapomněl upozornit, že mi je musí někdy ukázat. Pokaždé se jen usmála a řekla, že až k tomu bude vhodná příležitost.

Ten večer, kdy u nás spala, jsem přišel z práce o trochu později, holky už doma popíjeli a dobře se bavily. Hned jsem se k nim přidal a zábava se pěkně rozjela. Když jsme byli už v náladě, nahodil jsem znovu před Veronikou, že by mi konečně mohla ukázat ty její silikonový prsa.

Manželka jak byla rozjetá, se taky přidala a řekla: „No jasně, ukaž nám je, zatím se ti tu akorát nadouvá tričko a my jsme nic neviděli.“

Verča se nenechala pobízet, stoupla si a sundala tričko. Stála tam jen v podprsence a ty její kozy v ní byly pořádně napěchovaný.

„Můžu ti rozepnout podprsenku, ať si je pořádně prohlédneme?“ zeptal jsem se. Veronika si sedla vedle mě a otočila se ke mně zády. Rychle jsem jí rozepnul podprsenku a uvolnil ty její kozy. Otočila se k nám čelem a my je uviděli v plné kráse.

„Ty jo, jsou fakt pěkný“ řekla Petra. A měla pravdu. Byly krásně tvarovaný, pevný a velký tak akorát, pěkné čtyřky.

Nevydržel jsem a zeptal se: „Můžu si na ně i sáhnout, jak jsou pevné?“

„Jo, klidně.“ odpověděla Veronika. Jednou rukou jsem si je osahal a promačkal. Takové jsem vždy obdivoval v nějakém pornu a nejednou si u nich svýho ptáka vyhonil. Petra se taky přidala a řekla, že jsou teda pevnější než její. Tak jsem jí navrhl, ať si sundá tričko s podprsenkou a navzájem si je promačkají a prohlédnou. Nenechala se pobízet a hned seděla vedle ní bez trička a dávala na odiv svoje kozy.

Měla svoje přírodní trojky, ale ne tak pevné a kulaté jako ty Veroničiny. Ta se nijak nestyděla a hned si s Petry prsama pohrávala, promačkávala je, hladila po bradavce a pak si promnula ty svoje.

„No, myslím, že moje jsou pevnější, ale tvoje jsou taky parádní, ty žádnou úpravu nepotřebuješ.“ A jak byly holky rozjetý, začaly se vzájemně hladit na prsou a chvilkama se o sebe otřely bradavkama. Já jsem se posadil do křesla a začal je pozorovat. Pták v kalhotách mi začal tvrdnout z té podívané. A holky nehodlaly končit. Začaly se líbat a olizovat se jazyky. Po chvíli se Veronika přesunula znovu k Petry prsům a začala jí olizovat bradavky.

To už jsem nemohl vydržet, rozepnul si kalhoty, vyndal svýho tvrdýho ptáka ven a začal ho trochu honit. Holky se střídaly v olizování svých bradavek, mačkání prsou a po chvíli si sundaly kalhoty a byly jen v kalhotkách. Nijak jim nevadila moje přítomnost, lehly si vedle sebe na gauč a pokračovali v líbání. Veronika si položila Petru na záda a přesouvala se od jejího obličeje k prsům, pak k bříšku, které jí párkrát olízla a šla ještě níž.

Prsty zajela pod kalhotky a přejela po její kundičce. Petra se prohnula v zádech a lehce zasténala. Veronika ji stáhla kalhotky dolů a hned se obličejem přesunula do jejího klína. Začala jí lízat píču, zatímco její prsty jí masírovaly poštěváček. Petra si to užívala, tlumeně hekala a prohnula se v zádech. Já jsem pozoroval tuhle scénu a pořádně si ho u toho honil. Sledoval jsem Veroniku, jak klečí nad Petrou, líže jí kundičku a má vystrčenej zadeček.

Přesunul jsem se za ni, svlékl ze sebe všechno a začal jí hladit na zadečku. Rukou jsem zajel pod kalhotky a pohladil její kundičku, která už byla pěkně vlhká. Poklekl jsem za ni, kalhotky posunul stranou a začal ji olizovat. Verča začala lehce sténat a dala nohy ještě více od sebe. Jazykem jsem kroužil okolo její dírky a poštěváčku a dlaní ji držel za zadeček. Cítil jsem, jak se začala pohybovat v bocích a lehce mi přirážela k obličeji.

Po chvilce se na mě otočila a zašeptala: „Pojď a ošukej mě, prosím.“ Stáhnul jsem z ní kalhotky a svýho tvrdýho čůráka jsem nasměroval mezi její půlky a zatlačil na Verči mokrou dírku. Lehce vklouznul dovnitř. Chytil jsem si ji za boky a pomalými, ale hlubokými přírazy jsem si udělal cestu a narval jí ho tam až po koule. Verča se prohnula v zádech a zavrněla. Ale nepřestávala se věnovat Petře. Jazykem jí pořád kroužila okolo poštěváčku, občas s ním zajela do píči a rukou ji hladila na prsou. Petra si to užívala, nohy měla roztažené a občas si Verči hlavu přimáčkla ještě víc k sobě do klína.

U toho stačila pozorovat, jak si užívám šukání Veroniky. Jednou rukou jsem ji držel za kozu, druhou za boky a vrážel jsem svýho tvrdýho ptáka hluboko do její mokré nadržené kundičky. Věděl jsem, že takhle dlouho nevydržím, potřeboval jsem zvolnit. Přesunul jsem se od Verči k Petře, kleknul vedle její hlavy a nabídnul jí svýho ptáka. Petra nezaváhla, chytla si ho rukou a strčila do pusy. Začala mě nádherně kouřit a rukou mi u toho ještě masírovala koule.

Já jsem ji volnýma rukama hladil kozy a lehce masíroval bradavky a občas zajel i ke klínu, kde se moje prsty dostaly do kontaktu s jazýčkem Veroniky. Netrvalo dlouho a Petře se zrychlil dech, její hekání bylo hlasitější a během chvilky měla orgasmus. Přesunul jsem se znovu k Veronice, lehl si na záda pod ní tak, že jsem měl její kundičku přímo nad obličejem. Rukama jsem ji chytil za půlky a jazykem ji začal olizovat její voňavou a hebkou kundičku. Jezdil jsem okolo poštěváčku a občas ho lehce stisknul mezi zuby.

Veronika si kundičku přimáčkla na můj obličej a bylo slyšet, jak začala hekat. Po chvíli jsem se na ní celými ústy přisál a způsobil tak podtlak. Veronika několikrát prudce přirazila na můj obličej, nahlas zasténala a i ona měla svůj orgasmus. Rozstřásla se po celém těle a po chvilce se svalila vedle mě. Její kundí štávičku jsem měl na celém obličeji. Jak jsem tam ležel na zádech, přesunula se ke mně Petra a rukou promnula mého stále tvrdého ptáka.

Pomalu mě překročila nohama a nasměrovala si ho do kundičky. Dosedla na mě tak, aby ho měla v sobě celého až po koule. Chvíli na mě jen seděla, naklonila se nade mě a začala mě líbat. Po tom všem vzrušení jsem takhle v klidu nechtěl zůstat. Chytil jsem si ji za boky a začal pomalu přirážet. Petra se narovnala a poskytla mi krásný pohled na její kozy, jak se pohupovaly v rytmu přírazů. Vyjel jsem k nim rukama a začal je pevně hníst.

Prohnula se do luku a naplno najížděla na mého čůráka, který se bořil do její kundy a narážel teď až na její dno. Veronika nás chvíli jen pozorovala, ale dlouho to nevydržela. Přesunula se a naklonila se nad můj obličej se svýma kozama. Hned jsem si je jednou rukou chytil a začal olizovat střídavě její bradavky. Vnímal jsem ty její krásný kozy nad svým obličejem a teplou kundičku Petry na mým čůrákovi.

Začal jsem rychleji přirážet a cítil, že moje chvíle brzy přijde. Poznala to i Petra a jednou rukou mě při tom šukání chytla za koule. Přirazil jsem hluboko proti ní a začal ji plnit horkým semenem. Ještě párkrát jsem přirazil do její kundičky, dokud jsem se nevystříkal do poslední kapky a zároveň si užíval Verčiny kozy na obličeji. Po mém orgasmu jsme si chvíli povídali a pak se přesunuli do koupelny. Navzájem jsme se umyli a vrátili se do ložnice, kde jsme ještě chvíli pokračovali ve vzrušujících něžnostech…

Napsal Vlasta

© Naughty Harbor