Přicházím na návštěvu ke svému kamarádovi Jirkovi. Známe se už od školních let, zažili jsme spolu spoustu srandy, mejdanů, probrali vždycky všechny naše holky a svěřovali se se svými sexuálními zážitky. Párkrát jsme si i užili ve třech, když jsme sehnali nějakou dívčinu, které to nevadilo.

Když mi volal, tak naznačoval, že dneska to bude něco podobného. Chvíli se bavíme a popíjíme pivko a já se už nedočkavě ptám, kde ji má, že už jsem na ni zvědavej a jak vypadá? Jirka se jen pousměje a řekne „Už čeká vedle“. „Cože, ona je celou dobu tady a ty ji ani nepřivedeš?“

„No víš,“ omlouvá se Jirka, „moc toho nenamluví, ale splní nám všechno,…“ Nějak tomu přestávám rozumět a tak navrhuji, ať už se za ní přemístíme. Ok, ale nebuď překvapenej, až ji uvidíš, bude se ti to líbit, neboj.“ A odcházíme do ložnice. Jirka mi zastavuje mezi dveřmi a chce mi ještě něco říct ohledně jeho slečny.

Ale přes jeho tělo už zahlédnu na posteli ležící postavu v sukni a tričku, jak má roztažené nohy… Když se podívám  z větší blízkosti, pochopím. Na posteli leží silikonová panna. Jsem trochu překvapený, tohle jsem opravdu nečekal a už vůbec ne u svého kamaráda, který byl vždy velký sukničkář a o holky neměl nikdy nouzi.

erotická povídka sex ve třech s real doll naughty harbor

„Víš, já jsem se teď s holkama dost spálil a nějaký čas si chci dát oddych od vztahu. A tak mám doma tuhle náhradu. Sex mám kdy chci, nikdy mi neodmlouvá, podrží a já si užiju,“ snaží se trochu omlouvat. „Počkej, nevypadá vůbec špatně, “ povídám už trochu smířlivěji, když ji vidím zblízka.

Pod trikem se rýsují velký pevný kozy, vysportované štíhlé tělo, obličej vypadá taky realisticky, jen je trochu studená. Ale to snad nebude vadit na nějakou tu akci. „No tak si ji prohlídneme,“ povídám a vyhrnuju tričko. Pod ním jsou krásně tvarovaný kozy s pevnými bradavkami. Rukou je promačkávám, jsou krásně hebký na omak a ani se mi nevejdou do ruky.

Pak přecházím k sukni, vyhrnuji ji k pasu. Pod ní nic nemá a tak si prohlížím její kundičku. Otáčím se na Jirku a povídám: „Tak mi ukaž, co se s ní dá všechno dělat,“ pousměju se. Jirka mi ukazuje, jak pannu napolohovat, jak pěkně drží v každé pozici a hned ji přistaví pěkně na kolena a opře vpředu o ruce. Vyhrne jí sukni a ukáže mi obě dvě dírky v plné kráse.

Zkusím je projet prstem, uvnitř jsou pěkně hebké a měkké. „Počkej, nejdřív ji musíš pěkně nagelovat.“ A do obou dírek dá pořádnou dávku lubrikačního gelu. Pak přejde i k pusince a promaže i tu. „No a teď už je připravená na pořádnou akci,“ mrkne na mě.

Hned se svlíkne, rukou pohoní svoje péro až ztvrdne a přistoupí zezadu k panně. Pomalu jí ho vrazí do kundičky a u toho lehce zavzdychá. Chytne si ji za boky a pomalu přiráží. „Co ty, budeš se jenom koukat?“ zahouká na mě. Musím říct, že mě to docela vyrajcovalo a hned jsem šel také do naha.

erotická povídka sex ve třech s real doll naughty harbor 2

Péro už mi stálo a tak jsem k panně přistoupil zepředu, že vyzkouším její pusinku. Opatrně jsem ji chytil za hlavu, ptáka přiložil ke rtům a zkusil zajet dovnitř. Šlo to lehce a hned jsem ji projížděl. Nejdřív pomalu a jen na kousek, ale za chvíli jsem se neudržel a strčil jsem ho co nejhlouběji. Krásně se uvnitř ztratil a já začal přirážet.

Proti mně ji mrdal Jirka, držel si ji za boky a panna poslušně držela nám oběma. Chytnul jsem ji jednou rukou za její kozu a mačkal ji u toho. „Jo, mrdej ji do pusy, hezky si to užij“ povzbuzoval mě Jirka.

Po chvilce navrhuje: „Co bys řekl na pořádnej sendvič?“ Já samozřejmě souhlasil, vyndal jsem svoje tvrdý péro ven a začal pomáhat polohovat pannu. Jirka si lehnul a položili jsme ji na něj zády k obličeji. Podržel jsem pannu a Jirka se dostal do jejího zadečku. Chytnul ji za boky a pomalu v ní jezdil. Já jsem zakleknul před pannu a péro ji strčil do kundičky.

Uvnitř byla pěkně teplá jak ji Jirka projížděl. Začal jsem ji pomalu mrdat. Přes stěnu té umělé kundičky jsem cítil Jirkovo čuráka, jak do ní buší a přiráží. Vráželi jsme tam oba svoje péra až po koule, občas jsme se s nima pleskli navzájem, hekali jsme u toho, já měl výhled na její parádní kozy a co chvíli je zmáčknul a držel v ruce.

Dlouho jsem to nevydržel a zanedlouho jsem do ní začal stříkat. Chvíli jsem zůstal uvnitř, za chvilku ucítil taky Jirkovo zrychlené přírazy a už ji plnil i on. Vyndali jsme svoje péra ven, pannu položili na postel a museli se vydýchat. „Ty jo, to jsem nečekal, docela realistický, dobře jsem si zamrdal,“ povídám Jirkovi.

„No vidíš, dáme pauzu a rozjedem to znova.“ Během chvilky jí Jirka vyčistil všechny otvory a připravil gelem na další akci. Prohlížím si pannu zblízka, její tělo a obličej jsou propracované do detailu. Zaměřím se na její kozy, promnu je a péro už mi zase stojí. Vezmu gel, trošku kápnu mezi prsa a hned jí ho tam strčím. Kozy přimáčknu k sobě a začnu je mrdat. Jirka se ke mně brzy přidává.

erotická povídka sex ve třech s real doll naughty harbor 1

Tentokrát si vybírá její pusinku a svýho tvrdýho ptáká strká rychle dovnitř. Šuká ji do pusy a zatímco já ji kousek od něj mrdám mezi kozy. Po chvilce se přesouvám mezi její nohy, zvedám je ke svým ramenům a tlačím svoje tvrdý péro ke kundičce. Hned jí ho strčím dovnitř až po koule a začnu přirážet.

Jirka se od pusy přesune nad její kozy, během chvilky ho strčí mezi ně směrem ke mně a už je mrdá. Co chvíli mu vykoukne špička žaludu a pořádně u toho heká. Dlouho to nevydrží a panna má brzy zcákané kozy a břicho Jirkovým semenem. Ten odpadne vedle a panna je teď jen pro mě. Otáčím si ji a polohuju na všechny čtyři.

Čuráka strkám k zadečku a pomalu zajíždím dovnitř. Je těsnější než kundička a jsem uvnitř krásně sevřený. Chytnu si ji za boky a začínám pomalu přirážet. Dostávám se hlouběji, pořádně si užívám tu těsnou dírku. Trochu se předkloním a chytnu pravou rukou kozu. Pak zrychluju tempo.

Moc dlouho to takhle nevydržím, za chvíli do ní pouštím druhou dávku a nedokážu se ovládat, hekám u toho dost nahlas. Párkrát ještě přirazím a péro mi uvnitř zaškube, než ze mě vyteče všechna mrdka. Pak se svalím vedle a vychutnávám ten slastnej pocit z orgasmu. Ten den nám to stačilo. Jirkovi jsem poděkoval za pěknej zážitek a rozloučil se s ním s potměšilým úsměvem a slovy, že si to zase někdy zopakujeme.

 

@Naughty Harbor