Během minulého roku jsem pracoval na důležitém projektu a musel jsem jet na firemní schůzku do hlavního města. Schůzka měla proběhnout v pátek odpoledne, a tak jsem si sehnal nocleh přes jedny internetové schránky, abych se mohl vyspat a jet domů až další den. Byl to rozlehlý prosvětlený byt s terasou na střeše bytového domu. Byt se nacházel v centru města, jen kousek od firmy, kde se měla odehrát ona důležitá schůze.

To jsem ještě nevěděl, co se bude dít po schůzi…

Do hlavního města jsem dorazil něco před obědem. Měl jsem ještě 4 hodiny času, a tak jsem se jel nejprve ubytovat do pronajatého bytu, který byl fenomenální. Ještě nikdy jsem neviděl takový luxus. Na velké terase s výhledem na město byla také vířivka. Zdržel bych se v bytě déle, ale začínal jsem mít hlad.

Hned dole kousek od domu začínala ulice, která byla vyhlášena svými hospůdkami a výbornou kuchyní. V jedné z těch hospod jsem se náramně najedl. Když už jsem si říkal, že zaplatím, tak jsem si všiml nádherné černošky, která seděla na druhé straně restaurace a usmívala se na mě. Nebyl jsem si jistý, jestli se dívala na mě. Ale poté, co sama přišla k mému stolu, jsem si byl naprosto jistý.

Když byla u mého stolu, usmála se a ukázala na nápojový lístek. Stálo tam bourbon. Začal jsem se červenat a usmívat a zeptal se: „S ledem?“

Ona pokynula hlavou a sedla si naproti. Nic neříkala, ale ani nemusela. Jen jsme tam seděli a usmívali se na sebe. Měla mě úplně ve své moci. Na mluvení jsem neměl ani pomyšlení. Seděla tam předkloněná tak, že jsem měl nádherný výhled na její pevné – nejméně čtyřky. V tom přinesli panáky, přiťukli jsme si a ona se mne ihned anglicky zeptala, jestli nebydlím někde poblíž.

Úplně mi tou otázkou vyrazila dech. Vykoktal jsem tedy ze sebe, že bydlím hned přes ulici, ale že nemám moc času. Na to ona odpověděla, že to nevadí, že se můžeme potkat třeba i potom.

Zaplatil jsem útratu a šli jsme do pronajatého bytu. Celou cestu jsme si neřekli ani slovo, ona se pořád jen usmívala. Byla nádherná, exotická kráska a já se už těšil, až ji celou hezky svléknu. Pustil jsem ji první do výtahu, abych ji obhlédnul i zadeček. Měla ho překrásný kulatý a pevný. Začal jsem tvrdnout, jen co se dveře výtahu zavřely. Představoval jsem si, jak ji ohnu už ve výtahu a opřu o velké zrcadlo před námi.

černoška na privátu naughtyharbor.cz

S cinknutím se otevřely dveře výtahu a my došli pomalu k bytu. Odemkl jsem a pozval ji dál. Hned co jsem zavřel dveře, přistoupila ke mně, pravou rukou mne pohladila po obličeji a levou ruku mezitím stáhla dolů, kde mi začala mačkat ptáka přes rifle. Celou dobu se mi u toho dívala do očí a vydávala jemné povzdechy.

Rozepnula mi poklopec a vytáhla mi ptáka ven. „Oh, golden boy!“, pronesla a pochválila mi moje velké péro. Při tom, jak si pomalu klekala pode mě, si v mžiku sundala podprsenku a ty její dudy vypadly a začaly přede mnou poskakovat. To mě vzrušilo tak, že jsem snad ještě větší péro nikdy neměl.

Vzala si můj penis do ruky a začala ho pomalu honit. Pořád se mi u toho dívala do očí. Potom na něj pořádně plivla a celého mi ho pokryla slinami. Poté pevně uchopila svoje prsa a začala mi s ním honit ptáka. Penis se mi ztrácel před očima, jak mi přes něj její kozy jezdily. Byl jsem úplně hotový a musel jsem se soustředit, abych jí je nepocákal svým semenem.

Potom jej vzala do svých úst a začala se na něj napichovat hluboko, až ji hned začaly tryskat slzy. Nemusel jsem nic dělat. Musela si to užívat, protože nepřestávala, ba naopak se snažila, aby si ho do pusy nacpala celý – i s koulema. Co chvíli jej poplivala salvou velkého množství slin a pak si jej vrazila zase zpět hluboko do krku. Hekala u toho, modrala v obličeji a sem tam se i dusila. To ji ale ještě víc rozparádilo. Zvedla se, drapla mě za nabušenou kládu a táhla mě k manželské posteli vedle v pokoji.

Došli jsme k posteli. Když jsem stál zády k posteli, zběsile mne žduchla a já dopadl na západ. Ona na mě vyskočila a hned si nasedla vlhkou kundičkou na můj tepající úd. Vklouznul tam jako nůž do másla. Vklouznul do ní tak hluboko, až najednou zařvala. Po pár vteřinách začala sténat hlasitěji a po chvilce si penis vytáhla a začala masturbovat. Vystříkla. Její výstřik se rozletěl do všech stran. Postříkala mě na břiše i na obličeji. Byla to úplná fontána slasti.

sexy exotika sex naughtyharbor.cz

V ten moment se ve mně probudilo zvíře a já ji chtěl ještě víc. Popadl jsem ji za ramena a přimáčknul ji zády k posteli. Nekompromisně jsem ji ho tam narval a začal silně přirážet. Na to odpovídala hlasitým sténáním, kousáním mě do uší a škrábáním mě do zad. Každou půl minutu se znovu vystříkala. Každý výstřik doprovázelo silné zaúpění.

Vždycky mě to ještě víc nabudilo a chtěl jsem, ať se vystříká zase. Stříkala snad dvacetkrát, než jsem ji otočil a vzal si ji hezky zezadu. U toho jsem ji popadl za její vlasy, které měla v culíku a začal jsem ji u toho plácat po zadku. Levou půlku, pravou půlku. Střídal jsem to jako bych závodil na dostizích. Nechtěl jsem vyhrát závod, ale chtěl jsem, ať se moje klisna unaví svými orgasmy. Začal jsem cítit, jak ji kundička zase pulsovala a chtěla mě pokropit svou vzrušující tekutinou. V tom mě chytla pevně za koule a začala svou prdelkou tvrdě přirážet. Zvuky přírazů doplňovala hlasitým hekáním. Držela se prostěradla tak pevně, až jej v jeden moment natrhla.

Šlo to na mě čím dál více a přál jsem si, ať to trvá celou věčnost. Tím jak mi mačkala koule se mi zvětšil penis ještě víc. Začala křičet, já už skoro byl a proud jejího výstřiku mi vymáčknul penis z její kundičky. Postavil jsem se nad ní, chytl ji za vlasy, ona vyplázla jazyk a já ji scákal od hlavy až po její kozy. Měl jsem několikavteřinový orgasmus, u kterého jsem hekal jak pavián a téměř vyčerpaný jsem ji zalehl. Ještě jsem ji na chvíli strčil péro mezi kozy a párkrát jej zasunul tam a zpět.

Cítil jsem se jako znovuzrozený a ona se zase začala usmívat. Oblékli jsme se, neřekli jsme si ani slovo a jeli výtahem dolů. Pořád se na mě usmívala. Zničehonic vytáhla mobil a nadiktovala mi svoje číslo. Řekla mi, že jestli budu mít čas, že se ji můžu ozvat a můžeme někam večer jít, třeba zpátky do toho bytu. Na to jsem ji odpověděl, že se ji moc rád ozvu.
Stáli jsme na ulici a kolem bylo rušno z dopravního provozu. Přihnula se ke mně, na něco se zeptala a ukázala mi prsty dvojku, tak jako to ukazovali hipís. Asi to znamenalo mír. Usmál jsem se a rozloučil se s ní…

Schůzka proběhla skvěle a já už se těšil na tu exotickou černošku, až se pro mě zase hezky udělá. Domluvili jsme se, že se setkáme u vchodu mého domu.
Když jsem tam došel, stála tam s ještě další nádhernou černoškou. Přišel jsem k nim a černoška mi ukázala opět dva prsty.

Při loučení odpoledne to neznamenalo mír. Znamenalo to, že večer přijdou dvě.
Miluju služební cesty.

 

Napsal: Jakub Čermák

© Naughty Harbor