„Skoč Honzovi ještě pro pivo,“ zakřičel kamarád na dcerku hned, co jsem položil prázdnou flašku na stůl. Ona tátu zpražila klasickým pohledem náctiletých: „Nezbláznil ses, fotře?“ nakonec však s mumláním odešla. A když se vracela, krásně se vlnila v bocích. Přestože nejsem módní znalec, musím konstatovat, že legíny jsou fakt super kousek oblečení…

„Prosím!“ Řekla Pavla důrazně a koukla se u toho na tátu. Potom se otočila na mě, spiklenecky mrkla, a když se protahovala kolem křesla, otřela se o mě zadečkem. Luxusním zadečkem!

„Co to bylo? Nezdálo se mi to? Kolik teď Pavle vlastně může být?“ V hlavě mi to šrotovalo na plné obrátky. Pokaždé, když šla kolem, musel jsem na ni koukat, ale ona mě úplně ignorovala. „Asi se mi to jenom zdálo,“ usoudil jsem.

Kolem půlnoci jsme si s dávným kamarádem z vysoké řekli, že už by to stačilo. Před pokojem pro hosty mi ještě s opilecky důležitým výrazem sdělil: „Co je moje, to je tvoje. Buď tu jako doma,“ a pak už se odkymácel do ložnice za manželkou.

Sundám tričko, padnu na postel a ještě na chvilku beru telefon do ruky, abych se podíval, co je nového ve světě. Když v tom se pomaličku otevřou dveře a v nich i přes tmu vidím hubenou postavičku.

„Tak přeci…“

Krásný pohled! Mladá šelma, která se rozhodla ulovit kořist. Zkušený chlap pozná už podle chůze, že holka bude v posteli divoká. A u Pavly jsem o tom byl přesvědčený na 100 %.

Došla ke mně, vyhoupla se na špičky a už jsme se divoce líbali. U toho jsem začal rukama zpracovávat ten dokonalý zadeček. Malý, pevný a krásně tvarovaný. Okolí o mně sice občas říká, že jsem proutník, ale nic podobného jsem v ruce zatím nedržel. Luxusní!

A to už se o slovo hlásil můj penis, nebo spíš Penis. Přece jenom 18 cm není málo. Přes trenky a látku dívčích mini kraťásků nedočkavě „žďuchal“ do mladičké kundičky. Když jsem z Pavly začal stahovat kalhotky, vypadlo ze mě: „Chráníš se?“

Zavrtěla hlavou, takže jsem se natáhnul do batohu pro černý Primeros Black Hawk. Potvůrka na nic nečekala. Skočila na postel a už byla na všech čtyřech jako zkušená kurvička. Dokonce se mi zdálo, že vrtí i zadečkem.

„Ještě shoď to triko dolů,“ povídám, ale ona zase zavrtěla hlavou a důrazně mi oznámila: „Ne!“

A to už jsem byl konečně za ní. „Ježiši, to je tak nádherná prdelka!“ svištělo mi hlavou, jenže v tom jsem na penisu ucítil drobný odpor kundičky. „Co to? Snad není ještě panna?“ Ale to už mě z přemýšlení vytrhla Pavla, která se doslova napíchla na mé péro.

Potom už nic nebránilo zběsilému přirážení. Dovnitř. Ven. Dovnitř. Ven. A do toho občasné plesknutí přes náctiletý zadeček. Mrška si to evidentně náramně užívala. Při každém plácnutí se mírně prohnula v zádech a zasténala.

Bušil jsem do ní jako sbíječka. Po 10, maximálně 15 minutách, jsem do Pavly přirazil úplně na doraz. Stříkal jsem. Penis mi pulzoval a ona se celá klepala. Po několika dlouhých vteřinách jsem se konečně vzpamatoval z orgasmu a začal Pavlu za skvělý výkon jemně hladit po zadečku.

Po chvilce jsme se oba svalili do postele. Chtěl jsem si v klidu užívat pohodu a atmosféru, ale Pavla se trochu odtáhla a schoulila do klubíčka. Pak se na mě otočila a zašeptala: „Byla jsem panna.“ Nevěděl jsem, co na to říct, a proto jsem ji aspoň objal.

Ticho však naštěstí netrvalo dlouho. Začali jsme si otevřeně povídat o všem možném. Dozvěděl jsem se, že si nechce svlíkat tričko, protože se stydí za maličká prsa. Svěřila se mi i o tom, proč se se mnou vyspala. Když to zkrátím. Chtěla v 19 letech konečně přijít o panenství. Byla naštvaná na rodiče a od táty se z vyprávění dozvěděla, že jsem byl na kolejích ten největší „kanec“.

Zhruba ve 4 hodiny jsme se radši rozloučili, aby se o ničem nedozvěděli rodiče. Pavla si zalezla k sobě a já tvrdě usnul.

 

Napsal: Ondřej Kolda

© Naughty Harbor