„Lásko, co kdybychom zkusili sex ve více lidech?“
Musím uznat, že tahle otázka mě dokonale zaskočila. Tereza sice není žádná puritánka, ale tohle bych od ní nečekal. A už vůbec ne v podstatě hned po našem sexu.
„No, a vlastně proč ne,“ vysoukal jsem ze sebe opatrně, protože člověk nikdy neví, kdy ho žena jenom zkouší, a kdy to myslí vážně. V hlavě se mi však už rozeběhly představy, jak k nám do ložnice zavítá některá z našich štíhlých kamarádek, kterou v posteli svážeme a pořádně zprzníme.
„Říkala jsem si, že bychom mohli zkusit čtyřku,“ pokračovala Tereza v postupné odkrývání svého ďábelského plánu.

„Ehm… Nevím, a jak si to představuješ?“ odpovídám, zatímco se pomaličku srovnávám s novou situací. Jsem 100% heterák, takže další chlap není úplně ideální, ale na druhou stranu…
Asi znáte tu starou poučku: „Piča není máslo, z té neubývá.“ Aspoň bych mohl „beztrestně“ zasunout do cizí partnerky. Posledních 6 let mám sex jenom s Terezou a občas si zahřeším se silikonovou pannou, kterou mám schovanou v dílně.
„Však to znáš z porna. Prostě si vyměníme partnery, zašukáme si, zkusíme něco nového, a pak se zase vrátíme domů. Pohoda, žádný stres. Vždyť jsme dospělí lidé, ne?“ upřesňuje Tereza, která mluví až nezvykle otevřeně a hrubě.

„Tak za zkoušku asi nic nedáme,“ odkývám naše společné dobrodružství.
„Super, takže příští víkend. Já už jsem něco tak trochu předdomluvila,“ překvapila mě znovu Tereza, která se zvedla a šla do sprchy.
V práci jsem měl zrovna celkem honičku, takže jsem se ani nenadál a už byl víkend. Tereza se hned po obědě začala šlechtit. Když jsem nakoukl do koupelny, zrovna si holila kundičku, aby byla dokonale připravená.

Potom běhala z ložnice k zrcadlu a zkoušela různé kousky oblečení. Kalhotky s nohavičkou vyměnila za krajková, ale i nad nimi nakonec zakroutila hlavou. Dokonce i obepnuté tričko, které perfektně zvýrazňovalo krásně plné trojky, po chvilce letělo do kouta.

Já se nachystal asi za 30 minut, a pak jsem nesměle zavolal na Terezu do ložnice: „Můžeme vyrazit?“ Když otevřela dveře, zalapal jsem po dechu. Byla neskutečně sexy. Černé husté vlasy spletené do mohutného copu. Výrazný make up. A proklatě krátké černé šatičky, které více ukazovaly než zahalovaly.

„Dobrý,“ zamručel jsem obdivně.
Po krátké cestě autem jsme dorazili k menšímu domečku. Sotva jsem vypnul motor, ze dveří už vycházel urostlý chlapík kolem čtyřicítky, který na nás volal: „Ahoj, vítám vás. Já jsem Marek.“ Mně stiskl ruku a Tereze vlepil francouzáka. A i když jsem si myslel, že na to jde trochu moc rychle, tohle byl jenom začátek.
„Sedněte si a nabídněte si jídlo i pití. Já skočím pro Ester,“ oznámil autoritativním hlasem. Na Tereze bylo vidět, že je trochu nesvá. „Víš, já ti musím asi něco říct…“ ale nestihla to. Dveře se rozletěly dokořán a Marek za sebou táhnul osobu. Ne, to nebyla osoba. To je sex doll…

„No, nečum. Terezu zanedbáváš, tak ti chtěla dát lekci. Máš krásnou holku, a ty se po večerech radši ukájíš na umělé panně…“
Ve mně se to všechno pralo. Směs ponížení, naštvání, ale zároveň i maximálního vzrušení. Nestihl jsem říct ani to pověstné „ň“ a Marek si už Terezu opíral o pohovku. Vyhrnul šaty až pod kozy a jeho obří péro mířilo do mé milované kundičky.
Až se zpožděním mi došlo, že na sobě neměla ani žádné kalhotky. Potvora…

„Aaaah,“ zasténala. Byla to hodně drsná podívaná. Marek tahal Terezu za mohutný cop a bušil do ní v extrémně divokém tempu. „Plesk, mlask, aaaah.“ Tereza se za chvilku začala divoce třást. Orgasmus. Ale Marek nepřestával. Přirážel znovu a znovu, až se Tereze křivila ústa.
„Drž děvko, už budu,“ vysoukal ze sebe Marek asi po 20 minutách divoké mrdačky. Poslední příraz byl opravdu mohutný. Pot z Marka dostříkl až na mně a semeno napumpoval hluboko do mé lásky. A jak vytáhl penis, vytékalo mohutným proudem z nateklé kundičky. Bylo ho fakt hodně.

„Tys nemrdal?“ Osočil se na mě Marek.
V tom se na mě otočila Tereza a pronesla medovým hláskem: „Ale lásko, vždyť jsi chtěl čtyřku… Když jsem zjistila, že radši než mě šukáš silikonové panny, tak jsem to zařídila, abychom byli spokojeni oba. Takže za Markem budeme chodit 2krát týdně, ano?“
„Ano,“ vypadlo ze mě ani nevím jak. A tím odstartovala nová vzrušující etapa našeho společného života.

© Naughty Harbor