Muže nejvíce trápí krátká výdrž. Tu při sexu ovlivní úroveň sexuálního napětí, vzrušení, únava, alkohol i abstinence, přejídání i hladovka, dlouhá nebo krátká předehra a mnoho dalších okolností. Když nebudeme řešit zdravotní potíže, je možno pohlavní styk, sex či koitus ovlivnit přímo během sexu pomocí mnoha přirozených a jednoduchých metod.

Masturbace je základem kvalitního sexu

Masturbace před partnerem sice není pro každého, ale je to asi nejúžasnější typ předehry. Muži tento pohled na ženy milují. Navíc právě díky masturbaci budete na podobné vlně a můžete dosáhnout společného orgasmu. Můžete se také vzájemně dotýkat, líbat, objímat a dopřát si momenty plné intimity a vzájemného propojení.

Technika zmáčknutí umí i povzbudit

Pokud partner vytáhne penis z pochvy v momentě, kdy ucítí, že se blíží k orgasmu, jemně mu ho stiskněte. Pokud budete postupovat opravdu jemně a použijete k tomu palec s ukazováčkem, jediným stiskem oddálíte ejakulaci minimálně o pár minut.

Chlad jako metoda k prodloužení sexu

Vzrušení brzdí i různé masti, znecitlivující gely či spreje. Navíc můžeme délku soulože ovlivnit třeba i chladem. K tomu postačí přiložit na penis studená chodidla. Pro odvážné je zde možnost přitlačení kostky ledu na kořen penisu ve správnou chvíli. Zapojit můžete i psychiku a myslet na něco jiného než sex. Asi to není to, po čem toužíte, ale sexuální výdrž se prodlouží. 

Erekční kroužek pro prodloužení rozkoše 

Účinný způsob, jak prodloužit partnerovo vyvrcholení, je erekční kroužek. Sexuální pomůcka se nasazuje těsně u kořene penisu. Erekční kroužek zvyšuje tlak na jeho spodní část a omezuje průtok krve. To vede k prodloužení sexuálního styku a oddálení orgasmu. 

Kondom pro snížení citlivosti

Partnerova sexuální výdrž vzroste při použití prezervativu. Kondom vytvoří další vrstvu mezi penisem a pochvou, díky čemuž nebude pocit proniknutí tak intenzivní a rozkoš se může pomaleji stupňovat. Poměrně přirozeným způsobem tak  prodloužíte dobu sexuálních radovánek. 

Častější změny polohy i tempa

Na oddálení ejakulace pomůže i změna polohy i tempa. Když žena převezme iniciativu a naučí se vnímat pohyby partnera, dokážete časem velmi snadno odhadnout, kdy se blíží jeho vyvrcholení.

Nechte si čas na přestávky

Sexuální styk nemusí probíhat nepřetržitě a klidně můžete milování na chvilku přerušit. V mezičase je ta správná chvíle na polibky, doteky a objetí. Na chvilku uklidníte partnerovo vzrušení a prohloubíte intimitu. Muž může pokračovat v dráždění partnerky prsty nebo orálně, aby mu takzvaně nevychladla. Přerušovaná soulož je sice málo spolehlivou metodou antikoncepce, vyvrcholení ale spolehlivě oddálí

Cviky pánevního dna jsou i pro muže

Cviky pro posílení pánevního dna zpevní ženám vaginální svaly, ale umí posílit  pánské pánevní dno a zlepšit sexuální výkon i mužům. Díky cvikům umí lépe pracovat s předčasnou ejakulací. Stačí pravidelně stlačovat svaly mezi kostrčí a genitáliemi. Kegelovy cviky zpříjemní rozkoš mužům i ženám. Navíc díky nim zlepšíte své intimní zdraví a předejdete inkontinenci.

Partnerovo vyvrcholení nemusí být hned konec

I po partnerově vyvrcholení můžete klidně v sexu pokračovat. Sex přece nemusí končit prvním orgasmem. Dopřejte více orgasmů jemu i sobě. Díky tomu partner dosáhne další erekce a prodlouží se jeho sexuální výdrž

Pravidelný sex prodlouží výdrž

Základem dostatečné výdrže je vždy pravidelnost v sexu. Je tím nejzákladnějším předpokladem k terapii předčasné ejakulace. Zajištění pravidelnosti v sexuálním režimu muže a dostatečné četnosti pohlavních styků, který je vhodné uskutečňovat několikrát týdně, prodlouží výdrž muže. Nebude totiž muset čekat další měsíc, než si zase něco užije. 

Zajistěte si ideální podmínky pro sexuální výdrž 

Pokud se sejdou veškeré vnější vlivy a muž u sexu dlouho nevydrží, je třeba podpořit jeho sexuální výkon a soustředit se na vhodnou přípravu. Muži se musí pouštět do sexuálních hrátek s partnerkou v případech, kdy jsou dokonale:

  • Střízliví 
  • Odpočatí
  • Najezení
  • Klidní a bez stresu
  • V dobré náladě
  • Na příjemném a klidném místě

Jak na lepší uspokojení partnerky 

Pokud se muži ještě stále nedaří prodloužit sex na dostatečně dlouhou dobu tak, aby i žena dosáhla vyvrcholení, je na čase improvizovat. Muž se může snažit co nejvíce uspokojit svoji partnerku mnoha jinými technikami. A není nic jednoduššího, než se jí dostatečně dlouho věnovat při milostné předehře ještě před samotným sexuálním stykem. 

Partnerskému soužití vždycky ohromně prospěje, když bude muž schopen i ochoten aspoň občas dovést svoji partnerku k orgasmu i nekoitálně, tedy bez zavádění penisu do pochvy. Může k tomu využít velkou škálu erotických pomůcek.

Rady a tipy na prodloužení pohlavního styku v kostce

Je vhodné striktně dodržet četnost ejakulačních vyvrcholení. To je nejlepší každý druhý den, tedy obden. Během samotné soulože se snažte přenášet svou mysl k neerotickým představám, myslete na práci nebo běžné denní činnosti. 

Zkuste zařazovat do série kopulačních pohybů častější přestávky. Vyzkoušejte také častěji změny poloh a zařazujte pauzy během sexu. 

Použití kondomutlumivý mechanický vliv díky použití bariéry v podobě latexové membrány. Lékař může předepsat i účinnější tlumivou mast, sprej nebo gel, než je běžně k dostání bez receptu. Na problémy v intimní oblasti jsou vhodné i různé speciální doplňky stravy, které mohou být čistě přírodní

Mezi vhodné bylinky na podporu erekce a delší výdrže patří Saw Palmetto, Ginkgo Biloba, Maca, Ženšen pravý, Kotvičník zemní, Ostropestřec mariánský, Kajenský pepř, Yin Yang Huo, Yohimbe i Pinus Pinaster. 

Vhodná je i spolupráce partnera s partnerkou při nácviku sexuálních funkcí včetně stiskací techniky nebo techniky chlazení

 

© Naughty Harbor