Jak vyrobit masturbátor, když zrovna není po ruce skutečná ani realistická umělá vagína? Přichází čas na improvizaci. Můžete si vyrobit rychle, levně a z dostupných materiálů funkční umělou vagínu. Abychom nediskriminovali něžné pohlaví, máme i něco pro velké holky.

 

Osvědčená latexová rukavice

Latexovou rukavici máme většinou všichni doma po ruce. Pak už stačí jen do rukavice vložit tubu. Poslouží nám násada od smetáku nebo jiná tyčka, která vymezí otvor pro zasunutí penisu. Rukavici ovineme ručníkem nebo utěrkou tak, aby horní část rukavice vyčnívala, ohrneme ji a zajistíme gumičkou.

Pak vytáhneme tubu, prstem zavedeme lubrikaci do otvoru na vnitřní stěny a můžete zasunout. Pokud nechcete umělou vagínu držet v ruce, lze ji umístit třeba mezi postel a matraci.

Další variantou je použití skleničky nebo kelímku, do níž vložíte dvě houbičky, třeba ty na nádobí. Mezi ně dáte osvědčenou latexovou rukavici a přehrnete ji přes okraj nádobky. Pohybovat sice musíte manuálně, ale výrobní náklady jsou minimální.

home made masturbator naughtyharbor.cz

Rulička od toaletního papíru

Toaletní papír se vyskytuje v každé domácnost. Pokud máte doma právě ten s pevnou s papírovou ruličkou, použijte jej k ukojení sexuálních choutek. Vezměte prázdnou papírovou ruličku bez papíru a namočte ji do vody, ale dejte pozor, ať se vám zcela nerozmočí. Změklá a vlhká rulička od toaletního papíru s použitím kondomu a lubrikačního gelu vám dokáže poskytnout netradiční rozkoš.

Vytáhněte ponožky ze zásuvky

Budete potřebovat minimálně dvě až tři ponožky, které namočíte do teplé vody, vložíte mezi ně latexovou rukavici a upevníte je gumičkami. Konec rukavice nechte koukat ven. Ponožky vložte do sklenice či kelímku s širším hrdlem a horní část rukavice přehněte přes okraj. K zajištění rukavice použijte další gumičku. Nastříkejte lubrikační gel a užijte si chvilku erotiky.

Kondom v nadměrné velikosti

Použijte velký kondom, aby po lubrikaci umožňoval pohyb penisu uvnitř. K tomu potřebujete i roličku toaletního papíru, která není navinuta na tuhém kartonovém středu. Po nasazení volného kondomu na lubrikovaný penis jej můžete následně obalit i bublinkovou fólií a lehce stáhnout gumičkou nebo lepicí páskou.

Plyšák nikdy nezklame

Plyšová zvířátka, jako medvídci a ovečky, nabízejí také netradiční možnost erotického ukojení. Můžete v nich na vhodném místě vytvořit otvor, nebo jen podržet tlapky nebo uši plyšového mazlíčka. Vytvoří dráždivou umělou imitaci vagíny.

Podobně k vybití vaší erotické touhy velmi dobře poslouží i plastová nafukovací zvířátka s použitím vhodného lubrikantu.

Pozor! Hračky nikdy nevracejte po použití do dětských pokojíčků!

Chleba a banány nejsou jen k jídlu

Pokud jste vyčerpali všechny možnosti a nic z výše uvedených pomůcek nemáte zrovna po ruce, poslouží vám i chleba, vánočka či mazanec, které se mohou stát nástrojem vaší sexuální rozkoše.

Do kůrky vyřízněte díru a vařečkou zatlačte těsto. Horkou vodou rozmělněte ostré okraje kůrky. Do otvoru nalijte trochu teplé vody a s pomocí lubrikačního gelu si můžete začít užívat.

Dobře uzrálý banán je ideální k výrobě imitace umělé vagíny. Oloupejte ho a slupku namočte do horké vody pro navození realističtějšího pocitu. Penisem pak jednoduše nahraďte banán. Nezapomeňte na lubrikační gel s vůní banánu.

domaci vibrator naughtyharbor.cz

Něco pro velké holky

Mnohé potraviny, hlavně ovoce, jako jsou banány, nebo zelenina, jako je okurka, se používají především jako náhražka penisu či vibrátoru. Použít však lze cokoliv, co svým tvarem trochu připomíná penis. Použijte k tomu kondom a lubrikant.

Využít můžete i vibrační mobilní telefony a zařízení. U mobilního telefonu jsou vibrace často mnohem slabší než většina skutečných vibrátorů, ale svou práci si odvedou. Využít můžete třeba i holicí či masážní strojek nebo třeba elektrický kartáček na zuby.

Vyzkoušejte také účinky masážní sprchy. Vodní tryska se vám stane úžasným pomocníkem na cestě k unikátnímu orgasmu.

 

© Naughty Harbor